Schaduwzeilen zijn een bijzonder mooi alternatief voor een parasol of zelfs voor een terrasoverkapping. Je kunt met een schaduwzeil zelf bepalen waar de schaduw valt. Je kan zelfs met de schaduwinval spelen door eenvoudig met de doeken te schuiven langs de palen die speciaal hiervoor ontworpen zijn.

Schaduwzeilen zijn modern, esthetisch en gemakkelijk in gebruik. De doeken zijn duurzaam en kwalitatief zeer sterk, hierdoor geniet je jarenlang van een heerlijke schaduwrijke plek.

 

Kleuren en vormen

Bovendien zijn schaduwzeilen steeds in verschillende kleuren te verkrijgen. Er is altijd wel een mooie kleur die bij jou in de smaak zal vallen!

Door te spelen met kleuren, maten en vormen – driehoek, rechthoek, vijfhoek – creëer je een speels of eerder strak geheel, op je terras of op een sfeervol plekje in de tuin.

 

Eenvoudige bevestiging van de schaduwzeilen

Palen met een schuifsysteem maken het uitzicht speels en modern, maar schaduwzeilen kunnen ook bevestigd worden aan muren. Dit kan gemakkelijk met keilbouten met schroefogen. Hierin klik je je schaduwzeil gemakkelijk vast en maak je ze weer even snel los met een karbijnhaak.

 

Vragen?

Uiteraard bespreek ik met jou de mogelijkheden en bekijken we samen, ter plaatse, hoe ik aan jouw behoefte kan voldoen. Een offerte is steeds vrijblijvend.